PENGETUA

TN. HJ MANSOR BIN HUSAIN

Please update your Flash Player to view content.

Pengumuman

Muat turun guarantee letter

BLOG

Pengunjung

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterHari Ini431
mod_vvisit_counterSemalam327
mod_vvisit_counterMinggu Ini5618
mod_vvisit_counterMinggu Lalu3170
mod_vvisit_counterBulan Ini11223
mod_vvisit_counterBulan Lalu11077
mod_vvisit_counterSemua Hari805000

Atas Talian

Kami ada 5 pelawat online

Undian

Apa pendapat anda mengenai laman web ini?
 

Daftar MasukUtama
SAMBUTAN HARI RAYA PERINGKAT SEKOLAH
Allahuakbar! Allahuakbar! Allahuakbar! Walillahilhamd! Itulah gemanya suara takbir dan seruan kemenangan diangkasa.Selepas mengharungi cabaran, menahan lapar dan dahaga di bulan Ramadhan. Umat Islam di seluru dunia kini meraikan akan kemenangan mereka dengan mengadakan sambutan Hari Raya di seluruh pelusuk dunia.
Baca lagi...
 
LARIAN PERDANA MAHKOTA PDF  | Cetak |  E-mail

Jabatan Pelajaran Johor (JPNJ) telah melancarkan Program 1 Murid 1 Sukan (1M1S) dengan mengadakan Larian Perdana Mahkota pada 12 Februari 2011 secara serentak di seluruh negeri Johor.

Baca lagi...
 
MAJLIS KHATAM AL-QURAN PERINGKAT SMK BANDAR
18 Ogos 2011 sekolah telah mengadakan majlis khatam al-Quran, buka puasa dan sumbangan hari raya untuk anak yatim pelajar SMK Bandar sempena ramadhan. Majlis berjalan dengan lancar sekali. Terima kasih kepada guru SMK Bandar dan pelajar-pelajar yang bertungkus lumus membuat persiapan untuk menjayakan majlis ini.
Baca lagi...
 
PERTANDINGAN MENCIPTA VIDEO MERDEKA
Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) sedang menganjurkan Pertandingan Mencipta Video Merdeka dari 1 Ogos 2011 hingga 7 September 2011. Syarat dan borang penyertaan boleh dimuaturun melalui lampiran di bawah. Untuk keterangan lanjut sila layari http://www.skmm.gov.my/ atau email kepada  Alamat e-mail ini dilindungi dari spambots. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk paparkannya
Baca lagi...
 
SELAMAT DATANG PENGETUA BARU, PN NORANI BINTI YUSOFF
Penantian dan teka-teki siapakah pengetua yang akan ditempatkan di SMK Bandar Kota Tinggi kini telah terjawab sudah. Individu yang dimaksudkan ialah Puan Norani Bin Yusoff, yang sebelum ini merupakan pengetua yang berkhidmat di SMK Tanjung Puteri Resort. Penempatan beliau adalah secara pemangkuan Gred 52, berkuat kuasa pada 16 Jun 2011.
 
Seluruh warga SMK Bandar mengucapkan selamat datang kepada Puan Norani Binti Yusoff. Diharapkan dengan kehadiran beliau sebagai pengetua di sekolah ini akan menjadi salah satu sekolah yang cemerlang di daerah Kota Tinggi.
 
<< Mula < Sblm 1 2 3 4 Kemudian > Akhir >>

halaman 3 dari 4


HUBUNGI KAMI

SPM 197 Hari Lagi
STPM PENGGAL 2 29 Hari Lagi

Pautan