PENGETUA

PUAN PARIDAH BINTI AZAD DIN

Please update your Flash Player to view content.

Pengumuman

Muat turun guarantee letter

BLOG

Pengunjung

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterHari Ini170
mod_vvisit_counterSemalam803
mod_vvisit_counterMinggu Ini973
mod_vvisit_counterMinggu Lalu6581
mod_vvisit_counterBulan Ini1524
mod_vvisit_counterBulan Lalu28229
mod_vvisit_counterSemua Hari1030812

Atas Talian

Kami ada 18 pelawat online

Undian

Apa pendapat anda mengenai laman web ini?
 

Daftar MasukUtama
SMK BANDAR JUARA L18 KEJOHANAN BOLA TAMPAR MSSD KOTA TINGGI 2011 PDF  | Cetak |  E-mail
Pada 27 & 28  April telah berlangsung kejohanan bola tampar MSSD Kota Tinggi di dewan serbaguna FELDA Lok Heng dengan dikelolakan oleh SMK Lokman Hakim. SMK Bandar telah menjadi JOHAN dalam kategori lelaki 18 tahun dengan mengalahkan pasukan SMK Seri Aman 2-0,SMK Tan Sri Jaafar Albar 2-0,separuh SMK Bandar Easter 3-0dan akhir SMK laksamana 3-0.
Baca lagi...
 
KARNIVAL PENDIDIKAN SIVIK DAN KEWARGANEGARAAN, GOTONG ROYONG PERDANA DAN PELANCARAN BULAN KEMERDEKAAN

Pada 23 Ogos SMK Bandar Kota Tinggi telah mengadakan Karnival Pendidikan Sivik Dan Kewarganegaraan, Gotong Royong Perdana Dan Pelancaran Bulan Kemerdekaan

 
 
 
SMK BANDAR MENGUNGGULI ACARA LOMPAT TINGGI

Pada 4 hingga 8 April 2011 yang lalu telah berlangsung satu kejohanan balapan dan padang bertempat di Studium Bandar Penawar SMK Bandar telah menghantar wakil pelajar seramai 60 orang pelajar ke kejohanan tersebut.

Baca lagi...
 
MAJLIS SANJUNGAN BUDI LAMBAIAN KASIH MAJLIS PERSARAAN TUAN HAJI MANSOR BIN HUSAIN
           Pada 17 April 2014 telah berlangsungnya majlis Sanjungan Budi Lambaian Kasih iaitu majlis meraikan persaraan Tuan Haji Mansor Bin Husain Pengetua SMK Bandar Kota Tinggi. Majlis yang diadakan di Dewan Jubli Perak SMK Bandar ini telah bermula pada jam 11.00 pagi dimulai dengan perarakan masuk Tuan Haji Mansor Bin Husain dengan diiringi oleh tetamu jemputan dan barisan pentadbir. Antara tetamu yang turut hadir menyerikan majlis ini ialah Tuan Haji Mohd Fadil bin Ishak, Timbalan Pegawai Pendidikan Daerah Kota Tinggi, Encik Azali Bin Atan, Pegawai SIP Pejabat Pendidikan Daerah Kota  Tinggi dan beberapa orang tetamu kehormat yang lain.
Baca lagi...
 
KEPUTUSAN RASMI : KEJOHANAN BALAPAN DAN PADANG MSSDKT 2011

Berakhir sudah Kejohanan Balapan dan Padang MSSD Kota Tinggi yang dinantikan penuh debaran. Kejohanan yang berlangsung selama 5 hari ini turut mencipta beberapa rekod kejohanan. Berikut disenaraikan keputusan penuh Kejohanan Balapan dan Padang MSSD Kota Tinggi kali ke-40. Kejohanan ini ditutup secara rasminya oleh Tuan Hj Markom Bin Giran – Pengarah Jabatan Pelajaran Johor.

Baca lagi...
 
MAJLIS ANUGERAH “Q” SMK BANDAR KOTA TINGGI 2014

SMK Bandar Kota Tinggi telah menjalankan Majlis Anugerah ‘Q’ kali ke-27 pada 12 April 2014, bertempat di Dewan Jubli Perak. Majlis Anugerah ‘Q’ ini diadakan bagi memberi pengiktirafan kepada pelajar yang mendapat keputusan yang cemerlang dalam kurikulum dan Kokurikulum.

Baca lagi...
 
<< Mula < Sblm 1 2 3 4 5 Kemudian > Akhir >>

halaman 2 dari 5HUBUNGI KAMI

Pautan