PENGETUA

PUAN PARIDAH BINTI AZAD DIN

Please update your Flash Player to view content.

Pengumuman

Muat turun guarantee letter

BLOG

Pengunjung

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterHari Ini278
mod_vvisit_counterSemalam518
mod_vvisit_counterMinggu Ini1230
mod_vvisit_counterMinggu Lalu3738
mod_vvisit_counterBulan Ini1230
mod_vvisit_counterBulan Lalu17507
mod_vvisit_counterSemua Hari883170

Atas Talian

Kami ada 6 pelawat online

Undian

Apa pendapat anda mengenai laman web ini?
 

Daftar MasukUtama
KEPUTUSAN RASMI : KEJOHANAN BALAPAN DAN PADANG MSSDKT 2011

Berakhir sudah Kejohanan Balapan dan Padang MSSD Kota Tinggi yang dinantikan penuh debaran. Kejohanan yang berlangsung selama 5 hari ini turut mencipta beberapa rekod kejohanan. Berikut disenaraikan keputusan penuh Kejohanan Balapan dan Padang MSSD Kota Tinggi kali ke-40. Kejohanan ini ditutup secara rasminya oleh Tuan Hj Markom Bin Giran – Pengarah Jabatan Pelajaran Johor.

Baca lagi...
 
SAMBUTAN HARI RAYA PERINGKAT SEKOLAH
Allahuakbar! Allahuakbar! Allahuakbar! Walillahilhamd! Itulah gemanya suara takbir dan seruan kemenangan diangkasa.Selepas mengharungi cabaran, menahan lapar dan dahaga di bulan Ramadhan. Umat Islam di seluru dunia kini meraikan akan kemenangan mereka dengan mengadakan sambutan Hari Raya di seluruh pelusuk dunia.
Baca lagi...
 
KEJOHANAN BALAPAN DAN PADANG MSSDKT 2011
Kejohanan balapan dan  padang MSSD Kota Tingggi yang akan bermula 4 April hingga 8 April 2011 ini di Studium Bandar Penawar membawa cabaran getir untuk semua atlet SMK Bandar dalam misi memburu kejuaraan.
Baca lagi...
 
MAJLIS KHATAM AL-QURAN PERINGKAT SMK BANDAR
18 Ogos 2011 sekolah telah mengadakan majlis khatam al-Quran, buka puasa dan sumbangan hari raya untuk anak yatim pelajar SMK Bandar sempena ramadhan. Majlis berjalan dengan lancar sekali. Terima kasih kepada guru SMK Bandar dan pelajar-pelajar yang bertungkus lumus membuat persiapan untuk menjayakan majlis ini.
Baca lagi...
 
LARIAN PERDANA MAHKOTA PDF  | Cetak |  E-mail

Jabatan Pelajaran Johor (JPNJ) telah melancarkan Program 1 Murid 1 Sukan (1M1S) dengan mengadakan Larian Perdana Mahkota pada 12 Februari 2011 secara serentak di seluruh negeri Johor.

Baca lagi...
 
PERTANDINGAN MENCIPTA VIDEO MERDEKA
Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) sedang menganjurkan Pertandingan Mencipta Video Merdeka dari 1 Ogos 2011 hingga 7 September 2011. Syarat dan borang penyertaan boleh dimuaturun melalui lampiran di bawah. Untuk keterangan lanjut sila layari http://www.skmm.gov.my/ atau email kepada  Alamat e-mail ini dilindungi dari spambots. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk paparkannya
Baca lagi...
 
<< Mula < Sblm 1 2 3 4 Kemudian > Akhir >>

halaman 2 dari 4HUBUNGI KAMI

SPM 61 Hari Lagi
STPM PENGGAL 1 75 Hari Lagi

Pautan